De Edelsmid

Helaas is Deven begin maart 2018 in zijn slaap overleden.

In zijn geest zetten wij, Rolf Wegman en Sabine Bekkers zijn werk voort. Sabine is een oud-compagnon van Deven . Rolf, haar echtgenoot, is de laatste jaren goed bevriend met Deven geraakt. Sabine kent Deven van de opleiding in Schoonhoven 1975 en heeft de laatste 25 jaar les gegeven op de beroepsopleiding in Amsterdam en Schoonhoven.

Deven de Edelsmid is de ontwerper van de Atlantiscollectie. Hij vervaardigt de Atlantis-sieraden al meer dan 25 jaar in eigen atelier (aan de rand van de roemruchte JORDAAN) in Amsterdam.

De liefde voor het handwerk zat er al vroeg in. Vanaf zijn 16e begon hij met Edelsmeden en voltooide in ’76 de opleiding tot Goud- en Zilversmid in Schoonhoven. Tijdens zijn vele reizen, raakte hij gefascineerd door de rijke erfenis van de mensheid. Symbolen uit de oudheid, vooral die de innerlijke mens helpen ontwikkelen, kregen een vaste plaats in zijn werk. Sinds 1985 is Deven gespecialiseerd in werken met de Atlantisring, het spirituele sieraad bij uitstek.

Deven: “Sieraden maken is mijn grote passie. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Elk sieraad dat bij mij de deur uit gaat is van de hoogst denkbare kwaliteit en ik doe daarin geen concessies. Het is een feest om te zien dat mijn klanten dit echt waarderen.

Vaak zie ik ook als mensen de Atlantisring die speciaal voor hem of haar gemaakt is om doen, dat er gelijk een verandering in hun aura ontstaat en zij zich meer ontspannen. Soms heeft het ook een tijdje nodig, voordat de Atlantisring zijn werk kan doen. Gelukkig blijf ik regelmatig in contact met de mensen die een Atlantisring van mij dragen en de positieve feedback die op mij afkomt, omdat hun leven op alle niveau’s beter doorstroomt, stemt mij zeer dankbaar dat ik dit werk mag doen.”

* Meer dan 90% van alle materiaal dat wij gebruiken is gerecycled. Verder zijn we dankbaar voor de materialen die de planeet ons geeft en gaan daar met respect mee om.

* Heb jij zelf bijvoorbeeld goud wat je niet gebruikt, lever het dan bij ons in. Wij geven gegarandeerd de hoogste prijs.

* Ook is het mogelijk om sieraden die je dierbaar zijn om te smelten tot een Atlantissieraad.

* Soms kiezen mensen er voor om edelstenen in hun Atlantisring te laten verwerken. Wij gebruiken uitsluitend edelstenen van de hoogste kwaliteit.