Aura

DE ATLANTISRING EN JE AURA

 

Door Leny van Kroonenburg

Eén van de merkwaardigste producten waar we tegenop liepen bij ons onderzoek naar energetisch geladen producten was de Ring van Atlantis.

Hoewel ik niet echt veel om sieraden geef, werd ik als een ekster steeds weer aangetrokken tot  de Atlantisring.

Aangezien ik al vanaf m’n geboorte AURA’S zie, ben ik niet snel onder de indruk van allerlei producten waaraan een zogenaamde energetische of magische waarde wordt toegekend. De helft van de mensen weet niet waar ze het over hebben. Er wordt dan ook een hoop onzin verkocht. Maar de kracht die van deze ringen uitgaat was voor mij op afstand voelbaar en ze beschikken over een prachtige energetische uitstraling.

DE WERKING

Het eerste wat de ring doet (en hij doet dat niet bij mij alleen, maar bij iedereen die ik de ring liet gebruiken) is dat hij je beter contact laat maken met de grond. Men staat gelijk steviger.

BLAUWDRUKKEN

Een verrassend effect was dat ik een veel beter contact kon maken met de BLAUWDRUKKEN die in de buitenste lagen van de AURA liggen. Deze blauwdrukken bevatten informatie over hoe onze lichamelijke gezondheid,  als ons geestelijk welzijn, er behoort uit te zien. Wat ik steeds zie gebeuren is dat de AURA bij het dragen van de Atlantisring een HERSCHIKKING ondergaat.  De verschillende lagen van de aura stemmen beter op elkaar af. Binnen één laag houden wij problemen in stand door allerlei kleuren op die bepaalde plek vast te houden (zo ziet dat er voor mij ten minste uit). De Atlantisring maakt dat deze gekleurde spanningsvelden door elkaar heen schuiven, waardoor ze geheeld kunnen worden. Kortom alles komt beter op z’n plek te zitten.

Talenten waar we ons onvoldoende van bewust zijn en die we onvoldoende in bezit hebben genomen, worden als het ware sterker in ons bewustzijn gebracht.

Bijvoorbeeld, je wordt emotioneler en je kunt beter met je gevoelsleven om gaan. Of je wordt rustiger in je denken. Ook kun je fysieke ervaringen beter een plek geven. Kortom de verschillende ervaringen ontstaan niet doordat de ring bij iedereen verschillend werkt, maar doordat we allemaal verschillen qua bewustzijn. Dit maakt dat de inwerking als zeer persoonlijk ervaren wordt.

MEER IN CONTACT KOMT MET JE INTUÏTIE

Wat er volgens mij gebeurt is dat je veel beter “in elkaar komt te zitten” en je, waardoor adequater reageert en veel beter met situaties om kan gaan. Wat bovendien bijzonder is aan de Atlantisring is dat de energie van de ring niet gemanipuleerd kan worden. (Althans, ik kan dat niet). Van vrijwel elke product of materiaal kun je de “energie” veranderen, maar niet van deze ring. Van deze ring gaat een zeer zuivere, niet corrumpeerbare werking uit.

ANTENNE

Voor zover ik het kan navoelen heeft iemand (heel lang geleden) dit symbool gemaakt met de bedoeling het als een soort ANTENNE te laten functioneren. Het pakt heel gemakkelijk de energie op van de persoon die zich met de ring verbindt en weet die zodanig te leiden dat er een positief krachtveld ontstaat.

PIRAMIDEVLAKKEN

De drie banen van de ring vangen de helende kosmische energie op en de piramidevlakken bundelen deze. Het energiekanaal aan de binnenkant van de ring houdt alles samen zo ontstaat een krachtig helend energieveld.

GESCHENK

Een geschenk uit een ver en rijk verleden, wat je nu mag gebruiken en waarvan je nu mag genieten.

 

Bron: “Als de dokter ‘t niet meer weet” Tijdschrift uitgegeven door Frans Franzen 2002.

Copyright: Leny van Kroonenburg. Dit artikel mag niet zomaar overgenomen worden.