DE ATLANTISRING EN JE AURA

 

Geschreven door Leny van Kroonenburg,

Eén van de merkwaardigste producten waar we tegenop liepen bij ons onderzoek naar energetisch geladen producten was de Ring van Atlantis.

Hoewel ik niet echt veel om sieraden geef, werd ik als een ekster steeds weer aangetrokken tot de stand met Atlantisringen.

Aangezien ik al vanaf m’n geboorte AURA’S zie, ben ik niet snel onder de indruk van allerlei producten waaraan een zogenaamde energetische of magische waarde wordt toegekend. De helft van de standhouders weet niet waar ze het over hebben. Er wordt dan ook een hoop onzin verkocht.

MAAR DE KRACHT DIE VAN DEZE RINGEN UITGAAT WAS VOOR MIJ OP AFSTAND VOELBAAR.

En ze beschikken over een prachtige energetische uitstraling.

DE WERKING
Het eerste wat de ring doet (en hij doet dat niet bij mij alleen, maar bij iedereen die ik de ring liet gebruiken) is dat hij je beter contact laat maken met de grond. Men staat gelijk steviger. Een verrassend effect was dat ik een veel beter contact kon maken met de “BLAUWDRUKKEN” die in de buitenste lagen van de AURA liggen opgeslagen.
Deze blauwdrukken bevatten informatie over hoe onze lichamelijke gezondheid als ons geestelijk welzijn, er in principe behoort uit te zien.

Wat de ring bij mij teweeg brengt is een beter contact met deze blauwdrukken. In het begin dacht ik dat DAT de specifieke werking van de ring was, maar er was meer. Door anderen de ring te laten dragen en te kijken naar wat er in hun aura gebeurde ben ik tot de conclusie gekomen dat dit niet de enige werking is.

EEN HERSCHIKKING VAN JE AURA
Wat ik steeds zie gebeuren is dat de AURA bij het dragen van de Atlantisring een HERSCHIKKING ondergaat.

De verschillende lagen van de aura stemmen beter op elkaar af. Binnen één laag houden wij problemen in stand door allerlei kleuren op die bepaalde plek vast te houden (zo ziet dat er voor mij ten minste uit). De Atlantisring maakt dat deze gekleurde spanningsvelden door elkaar heen schuiven, waardoor ze geheeld kunnen worden. Kortom alles komt beter op z’n plek te zitten.

Talenten waar we ons onvoldoende van bewust zijn en die we onvoldoende in bezit hebben genomen, worden als het ware sterker in ons bewustzijn gebracht.

Los van de hierboven beschreven werking zal iedereen het effect van de ring weer anders ervaren.

Dit is afhankelijk van je karaktertype. Sommige mensen zijn emotioneler, anderen meer mentaal en weer anderen zijn lijfelijker ingesteld.

Bijvoorbeeld, je wordt emotioneler en je kunt beter met je gevoelsleven om gaan. Of je wordt rustiger in je denken. Ook kun je fysieke ervaringen beter een plek geven. Kortom de verschillende ervaringen ontstaan niet doordat de ring bij iedereen verschillend werkt, maar doordat we allemaal verschillen qua bewustzijn. Dit maakt dat de inwerking als zeer persoonlijk ervaren wordt.

Wat er volgens mij gebeurt is dat je veel beter “in elkaar komt te zitten” en je MEER IN CONTACT KOMT MET JE INTUÏTIE, waardoor je adequater reageert en veel beter met situaties om kan gaan.

De ring die ik draag is van 14 karaats geelgoud, gezet met twee Korenbloem Blauwe Saffieren en 5 briljantjes. Het is mijn persoonlijke keuze. En hoewel gezegd wordt dat het materiaal er niet toe doet, ervaar ik zelf dat de zilveren uitvoering op mij veel minder effect heeft en veel minder verfijnd is. Ook bij anderen neem ik dat waar.

ANTENNE.
Wat bovendien bijzonder is aan de Atlantisring is dat de energie van de ring niet gemanipuleerd kan worden. (Althans, ik kan dat niet). Van vrijwel elke product of materiaal kun je de “energie” veranderen, maar niet van deze ring.

Van deze ring gaat een zeer zuivere, niet corrumpeerbare werking uit.

Voor zover ik het kan navoelen heeft iemand (heel lang geleden) dit symbool gemaakt met de bedoeling het als een soort ANTENNE te laten functioneren. Het pakt heel gemakkelijk de energie op van de persoon die zich met de ring verbindt en weet die zodanig te leiden dat er een positief krachtveld ontstaat.

De drie banen van de ring vangen de helende kosmische energie op en de piramidevlakken bundelen deze. Het energiekanaal aan de binnenkant van de ring houdt alles samen zo ontstaat een krachtig helend energieveld.

Een geschenk uit een ver en rijk verleden, wat je nu mag gebruiken en waarvan je nu mag genieten.

 

Bron: Als de dokter ’t niet meer weet. (Tijdschrift uitgegeven door Frank Franzen 2002)

Copyright: Leny van Kroonenburg. Dit artikel mag niet zomaar overgenomen worden.